mar 012012
 

The killers er eit heilt fantastisk bra band frå Las Vegas(Nevada). Det vart danna i 2001 av Brandon Flowers(vokal) og Dave Keuning(gitar). Mark Stoermer(bass) og Ronnie Vannucci Jr.(trommer) vart med i 2002.

Dave, Brandon, Mark og Ronnie

Dei har gitt ut 3 studioalbum Hot Fuss(2004), Sam’s Town(2006) og Day & Age(2008). Dei kjem sansynligvis med sitt 4. studioalbum i 2012.

Brandon

Det er vanskelig å velge favorittsangar, fordi The Killers har så utrulig mange brae, men her er nokre anbefalte sangar:

  • Smile like you mean it
  • Neon Tiger
  • Tranquilize
  • Read my mind
  • Sombody told me
  • A Dustland Fairytale

 

 Legg att eit svar

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

(kravd)

(kravd)

Før du sender innspel