feb 272011
 

11AB22 er ein gamal telefon frå Elektrisk Bureau som kom ut i 1967. Det er den første telefonen som brukte transistorar i elektronikken. Utvendig er designet er det same som den populære Ericsson Dialog, men innvendig er det ein meir moderne elektronisk krets. Den har ein elektronisk ringer og bruker ein dynamisk mikrofon.

Elektrisk bureau 11AB22

Elektrisk bureau 11AB22

Eg har eit eksemplar som heiter: 11AB22-63, den er merka med Televerket.

Eg har hatt diverse problem med telefonen, det er nokon som har klypt av sjølve telefon røyret så eg har måtta erstatta det med eit eg hadde liggande frå ein anna telefon. Eg har og hatt vansklegeheter med å skaffa koplingsskjema til telefonen, noko eg har hatt behov for i forbindelse med at eg har måtta gjort litt feilsøking på den.

Koblingsskjema:

Eg har dessverre ikkje noko komplett koplingsskjema over telefonen, det einaste eg har er eit skjema som viser korleis eksterne tilkoplingar skal utførast.

11ab22 Koblingskjema

11ab22 Koplingsskjema

 

  2 svar til “Telefon 11AB22”

  1. Tilkoplingskjema

 Legg att eit svar

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

(kravd)

(kravd)

Før du sender innspel