mar 042011
 
Assistent

SEL Assistent

På denne telefonen var det litt vanskeleg å finna ut noko eksakt om produsent og modell. Den har tydlegvis ikkje blitt godt behandla og all utvendig merking av telefonen er slitt vekk. Innvedig er det eit komplett koblingsskjema over telefonen, der all tekst er på tysk. Skjemaet er merkt med: Tischfernsprecher assistent mit Taste 3316-26-2 Ausg 2.

Etter ein del søking på Google så har eg kome fram til at produsenten sannsynlegvis er Standard Elektrik Lorenz(SEL), ein tysk telefon, radio og tv produsent.

Eg har testa telefonen og alt fungerer som det skal, den avgir ein kraftig ringelyd og overfører tale klart og tydeleg. Pulsoppringinga fungerer fint mot dei sentralane som støtter dette. Dersom det er ønskeleg så er det ingen problem å ta telefonen i bruk.

Her er eit bilete av koblingsskjemaet som er limt fast på innsida av dekselet under telefonen:

Koblingsskjema

Koblingsskjema

 

Slik ser telefonen ut innvendig, det er ingen teikn på at den dårlege behandlinga som telefonen har fått utvendig har påverka dei innvendige komponentane.

Telefonen innvendig

Telefonen innvendig

 Legg att eit svar

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

(kravd)

(kravd)

Før du sender innspel